Rólunk

XV. kerületi ingatlaniroda várja ügyfeleit amennyiben értékesítené ingatlanát. Minden egy helyen: ügyvéd, energetikai tanúsítvány, hitel, értékbecslés.

Rólunk

Üdvözöljük a Jáde Ingatlaniroda honlapján

 

Cégünk évek óta sikeresen működik a XV. kerületben, és széleskörű szolgáltatásokat nyújt az ingatlanpiac minden területén. Célunk, hogy ügyfeleinknek minél gördülékenyebb és stresszmentesebb legyen az ingatlaneladás vagy -vétel folyamata.

 

Az ingatlanirodánk rendelkezik saját ügyvédi háttérrel, így személyre szabott és szakszerű jogi tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek. Ez lehetővé teszi, hogy az ügyintézés gyorsan és hatékonyan történjen, és elkerüljük a hosszadalmas és költséges jogi vitákat.

 

Kollégáink rendelkeznek a szükséges tapasztalattal és szaktudással az ingatlanpiac minden területén, és mindig a legjobb megoldásokat kínálják ügyfeleinknek. Az ingatlaniroda  teljes körű ingatlanügynöki szolgáltatásokat nyújt, beleértve az ingatlan értékesítését, vásárlását, bérbeadását, valamint az ingatlanok értékbecslését.  Hitelügyintézési szolgáltatást is kínálunk, hogy segítsük ügyfeleinket a legmegfelelőbb hitel kiválasztásában és a hitelügyintézési folyamatban. Profi és tapasztalt kollégáink segítségével biztosítjuk, hogy az ügyfelek megfelelő hitelajánlatokat kapjanak, amelyek megfelelnek igényeiknek és pénzügyi helyzetüknek.

 

Ha ingatlanpiaci szolgáltatásra van szüksége Budapesten és az agglomerációban kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! A Jáde Ingatlaniroda mindig elkötelezett az ügyfelek elégedettsége mellett, és mindent megteszünk azért, hogy az ügyintézés zökkenőmentes legyen.Kapcsolat


Cím: 1158 Budapest, Neptun u. 78. fszt.


e-mail: jadeingatlan@gmail.com


Web: https://www.jadeingatlan.hu
Munkatársaink


Dr. Gubányi Éva
Dr. Gubányi Éva
Ügyvéd
📞
+36-30-316-

✉️
jadeingatlaniroda@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás
Nádi Csaba
Nádi Csaba
ingatlanreferens
📞
+36-70-202-

✉️
jadeingatlan@

Ingatlan ajánlataim
Bemutatkozás
Lépjen velünk kapcsolatban, ha értékesíteni szeretné ingatlanát.

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a https://www.jadeingatlan.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Jáde Ingatlaniroda

Hiba történt!