Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 164 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 750 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1950
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Sashalmon, Pest egyik legmagasabb pontján, 12 km-re a Belvárostól eladó, nyugodt, biztonságos, szép és közkedvelt kertvárosi környezetben, kiváló közlekedési lehetőségekkel (busz, HÉV, M0) és szolgáltatásokban, közintézményekben is gazdag környéken egy a helyi átlagnál másfélszer nagyobb, 750 m2 saroktelek, rajta a nettó 164 m2, azonnal beköltözhető ház és jól hasznosítható melléképületei.

Elsősorban a családos vállalkozóknak lehet telitalálat a nagy kertes, tetőtér-beépítéses, 4 szobás, 2 fürdőszobás, tágas otthon, nagy pincével, garázzsal, felszerelt műhellyel, elkerített és az utcáról is önálló bejáratú üzlet-épülettel (közvetlenül a buszmegállóban). Gázkazános központi fűtés és műanyag tokozású nyílászárók vigyáznak a melegre, de a déli tájolású épületek kiválóan átvilágítottak és fedett vagy fedhető teraszok segítenek hűsíteni. Az igényesen parkosított kert beépítettsége a környéken jellemzőnek alig több, mint a fele.

A részben felújított ingatlan bútorozott, gépesített, de további javítások-felújítások szükségesek pl. az automata kapukon, a villanyhálózaton, a fűtésen-hőszigetelésen és néhol a burkolatokon. A szükséges munkák miatt csökkentett kategória-ár kis ráfordítással különösen kedvező befektetést ígér. Az ingatlan per- és tehermentes, lomtalanított, de beleszámított, hasznos-értékes ingóságokban gazdag.

A mellékelt alaprajz csupán tájékoztató illusztráció és bár a valós arányokat mutatja, nem mérnöki pontosságú. A bútorozás és a kerti dísznövények sem pontosan olyanok, mint a vázlatrajzon. A fényképek frissek.

Ár

Irányár 75 millió Ft (457 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Jáde Ingatlaniroda
Név Dr. Gubányi Éva
Telefon +36 70 428 Mutasd
Email jadeingatlaniroda@ Mutasd