Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 338 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 7+5 félszoba
Telek terület 701 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1950
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Eladó a XV. kerület közkedvelt kertvárosi részén Pestújhelyen egy 701 nm-es telken található 338 nm-es kétszintes, akár 3 generációnak is alkalmas családi ház. A tetőtér 2007-ben lett beépítve, és akkor lett felújítva az ingatlan egy része, amely keretében a vízvezeték és elektromos kábelek cseréje is megtörtént. További részei az ingatlannak folyamatos felújítás alatt vannak.

Az alsó szinten található egy 60 nm-es és egy 52 nm-es lakrész. A 60 nm-es lakrész 1+3 fél szobás, továbbá egy konyha és fürdőszoba található a lenti részen. Ezen ingatlanrész 2007-ben teljes körűen felújításra került.
Az 52 nm-es lakrész újítása folyamatban van, amely ingatlanrész alkalmas akár vállalkozás telephelyéül is, így lehetőség van külön helyen a lakrész, és a vállalkozás kialakítására is.

Az emeleti szinten található egy 193 nm-es lakrész, ahol 4 külön nyíló szoba található,tovább egy amerikai konyhás nappali, fürdő és wc külön helyiségbe, és egy hatalmas erkély.

A kertben lehetőség van a parkolásra, és itt található egy 40 nm-es fedett terasz is, amely hangulatossá teszi a kinti tartózkodást.
A rendezett kertet a gyümölcsösfák, és virágok teszik még szebbé és hangulatosabbá.

Az ingatlant ajánlom nagycsaládosoknak , több generációk összeköltözésére, vállalkozásoknak, továbbá akár munkásszálló kialakítására.

Közlekedés kiváló közelben buszok: 7, 7E, 5,124 villamos: 62,69

Ár

Irányár 119,9 millió Ft (354 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Jáde Ingatlaniroda
Név Dr. Gubányi Éva
Telefon +36 70 428 Mutasd
Email jadeingatlaniroda@ Mutasd